Om oss

North Bridge er en eiendomsfokusert kapitalforvalter med hovedkontor i Oslo og kontorer i Trondheim, Malmö, London og Bucharest (Romania). Selskapet er uavhengig og eies av partnere med lang erfaring innen eiendoms- og finansbransjen. North Bridge har hatt suksess med å integrere fonds- og eiendomsforvaltning med corporate finance tjenester, noe som har gitt en “best-in-class“ forvaltningshistorikk siden etableringen i 2001.

North Bridge har sterk lokal ledelse med et godt etablert eiendomsnettverk og forvalter i dag 30 forretningseiendommer i Norge og Syd-Sverige med en samlet bruttoverdi på ca. NOK 2,2 milliarder. Eiendommene eies av ulike investeringsstrukturer med til sammen ca. 1.000 aksjonærer.

North Bridge har også etablert og forvalter investeringsstrukturer som investerer i landbrukseiendom i Frankrike og Romania med en total forvaltningskapital på ca. NOK 400 millioner med til sammen 450 aksjonærer. Videre har North Bridge etablert og forvalter to konsortier som har investert i privat misligholdt gjeld i Romania.

Gruppens forretningsområder utøves gjennom følgende selskaper:

  • North Bridge Capital AS og North Bridge Capital Partners Ltd. – Corporate Finance
  • North Bridge Management AS – Asset management og forretningsførsel
  • North Bridge Eiendomsforvaltning AS – Eiendomsforvaltning og boligutleie
  • North Bridge Boligutvikling AS – Boligutvikling og prosjektledelse
  • Polestar Agri Advisors Ltd. – Asset Management/fondsforvaltning (Landbrukseiendom)

Bilder NB

Personvern og cookies